13 Ağustos 2010 Cuma


Bazen bir adama yada kadına bakarsın ve allahım bu ne çirkinlik dersin tanımadan tanıdıkça güzel yanlarını görürsün bazende bakarsın normal işte eh işte dersin ama gün geçtikçe ulan ne çirkin adam be bu gülüşü bile batar evet bu genelde iş arkadaşlarında olur senin ve evet bu adam ne çirkin bir adam böyle yahu içim dışıma çıkıyor sıkıldım derenin yanında boklu derenin hemde kapana sıkıştım ev ara düğüne git ne giyeceksin ona bak aman kilo verdim aldım aman zamanım yok saçım başım kaşım ay hayat ne zormuş . Not dedemleri özledim aynı zamanda babamı tabii annemide hepsi ayrı şehir hatta ülkede olduğuna göre ben boku yedim kendimi alışverişe vereceğim o halde al ver ekonomiye can ver ben ne olucam öl geber : )

12 Ağustos 2010 Perşembe


Ondine filmini izledim dün . Onuda beğendim ama acaba sebebi sürekli Romen kızın ağzına doladığı Sigur şarkısımıydı yoksam Irlanda aksanının feci haldeki cazibesimiydi yoksa böyle karanlık bir aşk havası vardı o muydu bilemedim ama Ondine yi beğendim evet beğendim ....

11 Ağustos 2010 Çarşamba


Bugün genel bir sıkıntı var sanırsam yanılmıyorsam derken meğer herkes açmış oruçmuş daha akşama çok varmış ulan ben acıktım şimdiden bu insanlar 9 kadar nasıl duracak derken düşünürken bir yandan elimdeki keki çaya banmaya çalıyorum ayı gibi . Etraftan bakan yok ama olursa korkusuda yok umrum değil ki açsam açım karnımı doyurmaya bakarım .


Dün ev sahibeme söyledim çıkacağımı için bi tuhaf oldu onunda sanırım o ev senindi deyince duygusallaştı ulan keşke üst katla birleştirsek evi ben alsam ikisinide tek tek otursam seviyorum evimi yanılmıyorsam yada gönül bağım olmuş nereden bulucam böyle ev sahibesini ....


Neyse yeni evler yeni umutlar yeni yeni kıyafetler bu ne şimdi ne bilim canım çekti haftasonu düğün var ne giyeceğim bilmem umrumda da değil aslında çok sıkılacağım kesin gibi görünen bir düğün uleynnn bu ne yahu bu kaçıncı ben kıçımın üstünde oturayım daha dur daha dur küçüken atıp tutması kolaydı ben evlenmiycem iyi bok yiyeceğin bak evlenmedin evin bile yok tühhhh auahuahuaha neyse işin şakası ben hala diyorum evlenmeyeceğim gündem kötü insanlar kötü bak seviyorum diyen insan puff yok oluyor ya evlensen ya çocuğun olsa ondan birde sonra seni bi başına bıraksa gitse ne derler. Çocuğu kodu gitti derler ne diycekler aman amannnn : )

10 Ağustos 2010 Salı

NAHHHHHHHHHH !!!!


GÜNÜN ÖZETİ NAH'TAN İBARET . DÜN 1/3 ALMIŞKEN TOTOMDAN RESMEN SU DAMLIYORDU BU EMLAKÇILAR DÜZENBAZ OĞLUM EV YOK FOL YOK HALDE YOK .

UYKUSUZLUKTAN KLAVYE KEMIRESIM GELDI SANKI BIR AN ...


SESSIZLIK BUGÜN AYAKTA UYUYORUMMMMM zzzzzzzzzzZZZZ

9 Ağustos 2010 Pazartesi

Ev buldum düşünüyorum ...


Evet haftasonu bütün 2 gün boş kaldıkça kafamdaki seslerle sohbet ettim . Ev eşyası ev kirası kombili kombisiz sıfır yada 30 senelik acıbadem göztepe yok bostancı sonunda ilk başta elediğime bakmaya karar verdim. Sıfır ve acıbadem . Ev güzel kombili 2+1 3+1 ararken bu çıktı bahçeli. Cidden beğendim mutfak süper banyo güzel herşey yeni bakalım erken çıkıp bakıcam dikkat buaraya bakıcam : )